Købmænd i brune kitler

 

Er man på jagt efter en balsamicoeddike, der er blevet lagret i 3, 5 eller 10 år. Eller vil man gerne hjembringe en kollektion af specielle risottoris, more (brombærlakrids) eller en særlig helt likør? Måske er det den søde tand, der skal forkæles med et udvalg af Leones små pastiller, torrone (italiensk hvid nougat) eller kaffebønner overtrukket med chokolade? Ja, italienske delikatesser, som man kan fristes til at tage med hjem i kufferten, er der mange af, og et godt sted at handle alle disse varer er den traditionelle købmandsbutik Fratelli Innocenzi, som ligger på Via Natale del Grande, 31 ganske tæt ved Piazza di San Cosimato i Trastevere.
Her er ældre købmand i brune kitler, der vejer af i de mængder man måtte ønske sig. Og de kender selvfølgelig hele nabolagets fruer og deres foretrukne varer i det righoldige sortiment. Så under alle omstændigheder er det værd at kigge indenfor i butikken og glædes over, at ikke alt er blevet til supermarkeder med selvscanning.

 


One thought on “Købmænd i brune kitler

 1. Tak for mail

  Sidder i øjeblikket og ser Rom på TV. Søndag 24/1 – 16 10.30

  Vh

  Tove

  Fra: Rom set igennem mine briller [mailto:comment-reply@wordpress.com] Sendt: 23. januar 2016 22:35 Til: tovekoed@mail.dk Emne: [Nyt indlæg] Købmænd i brune kitler

  Susanne posted: ” Er man på jagt efter en balsamicoeddike, der er blevet lagret i 3, 5 eller 10 år. Eller vil man gerne hjembringe en kollektion af specielle risottoris, more (brombærlakrids) eller en særlig helt likør? Måske er det den søde tand, der skal forkæl”

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s